Mich beim Pissen

1,055 97%

32 / 1
Info

Veröffentlicht von bisubjohn55
vor 5 Jahren
Kommentare
44
Please or to post comments
You're a nice thirsty fucktoy
Antworten
an bisubjohn55 : Ja en ook zalig om te lezen natuurlijk mmm.En zie dat het in de liefde ook erg jammer is om al jaren geen sex meer te hebben zeker niet leuk als je zo bent ingesteld hor zelf ook meegemaakt he maar ik doe lekker zo voort om toch te kunnen genieten en natuurlijk altijd blijven genieten met masturberen mmm ook aan een slappe impotente pik hoor zeker doen, en dat je pik het niet meer doet is ook niet  erg hoor heb er al 2 gehad waar ik lekker mee in mn mond mocht zitten dus ja ik vind het ook heerlijk om op zo een lekkere slappe te zuigen en te likken mmm heerlijk vind ik ook die balletjes te likken en heerlijk o te sabbelen en ook al mooi om naar te kijken zalig gewoon,
Antworten Originalkommentar anzeigen Ausblenden
an jblvdgr : Zulke perversiteiten zijn altijd lekker hoor mmm zelfs o over te schrijven he.Ja ik ben ook liefst nudist en exhibitionist en zoals ik leef u zo kunnen uitleven p het strand en in bos is zeker erg heerlijk mmmm maar denk toch moest ik u tegengekomen zijn dat ik zou knielen en uw zaad tot diep in mijn keeltje zou laten spuiten mmmm ,ja hou nu eenmal van zaad en en pis he zeker als ik dat op onderdanige wijze kan en mag moet uitvoeren zalig hoor.Zo te zien hebt u ook al een hoop heerlijke avonturen gehad zalig om dat te lezen ook .En zo te zien een heerlijke vriendin gehad . 
Antworten Originalkommentar anzeigen Ausblenden
heerlijk he, om zo expliciet over je geile perversiteiten te schrijven. Ik ben nudist, exhibitionist en masturbator, en kon me behoorlijk uitleven op het naaktstrand hier in de buurt. In de laatste jaren dat ik werkte ging ik elke week naar een sexbios en masturbeerde daar openlijk samen met andere mannen. Leerde op het strand ook genieten van naakte mannen met harde paal die zich lieten zien en soms ook masturbeerden. Had indertijd een geile pisvriendin die niet per se geneukt wilde worden. Ze vond het ook heerlijk om samen te masturberen. Later had ze een speciale neukvriend; ze vond het geil om me te vertellen hoe het was en als ik dan masturbeerde. Ook als ik samen met haar in bed zomaar begon te masturberen en klaarkwam en dan zei dat ik het heerlijk vond dat ik haar niet hoefde te neuken en mezelf kon bevredigen.
Ben daarna getrouwd, maar we hebben al jaren geen sex meer, omdat zij niet meer zo nodig hoefde en het bij mij niet meer zo goed ging. Maar ik bleef masturberen en me hier op xh opgeilen, ook al wilde mijn pik niet meer zo goed. Ik ben mentaal verslaafd aan wat er hier te lezen en te zien is en aan het fanatiek masturberen van mijn slappe impotente pik.
Heerlijk om dit zomaar evne op te kunnen schrijven. 
Antworten
an jblvdgr : Ja heerlijk is dat  hoor , op het naakstrand nog niet kunnen laten doen niet iedereen wil dat ook he maar zou het zeker heerlijk vinden meeste mannen hier doen dat liever prive ook natuurlijk maar ik wil dat ook erg graag openbaar he verlang daar wel naar al zeker als er anderen owillen kijken en meedoen mmmm .Ja bij vriendin samen is dat natuurlijk ook heerlijk maar jammer genoeg geen geluk gehad op dat vlak maar zeker van u heerlijk spel mmmm zalig .
Antworten Originalkommentar anzeigen Ausblenden